reklama

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Byznys menu
Čtěte více: restaurace | jídlo | gastronomie
  • Podnik skloubil indické a české menu.
  • Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě.
  • Indické části menu vévodí masa pečená v tandooru.
jarvis_5909df10498ebdf0c77463c4.jpeg Restaurace V Zátiší Foto: Milan Bureš

Restaurace V Zátiší patří mezi největší legendy pražské gastronomické scény. Již čtvrt století je symbolem špičkové kvality prezentované v noblesním prostředí.

Do Zátiší se nechodí experimentovat, do Zátiší se chodí za jistotou. Příjemně konzervativní podnik sází na pravidelnou klientelu hostů, kteří vyžadují setrvale vysokou kvalitu, od gastronomie až po personál na place. Ostatně stávající manažer podniku Libor Pavlíček zde pracuje od roku 1993, a přestože má na starosti celý chod elegantního podniku, pokud má službu, i on obsluhuje hosty a fundovaně poradí třeba s výběrem vína, kterému se dlouhá léta věnuje.

Exkluzivní obsah pouze pro předplatitele.

Kupte si předplatné webu již za 199 Kč na měsíc.

Aktivace předplatného okamžitě a snadno ve 3 krocích • Přihlášení až na 5 zařízeních • Úplný obsah Ekonomu a Hospodářských novin

Předplatit

Libor Budinský
Přeposlat
Diskuse

Ve městě, kde Merkelová prožila své dětství, cítí k německé kancléřce respekt, ale rozhodně ne obdiv

Evropská komise zkoumá závadnost rumového aroma. Lihovarníci chystají změnu receptu tuzemáku

Trump vyhlásil bankovní blokádu KLDR. Obchod se Severní Koreou zakáže bankám i Čína

Investiční rating od Moody's sníží cenu, za kolik si CPI Property Group půjčuje, věří šéf firmy Němeček

Volný pohyb osob je bláznivý nápad, hřímal euroskeptik Farage na setkání příznivců Svobodných v Praze

reklama