reklama

Česká kuchyně říznutá Indií. Do pražské restaurace V Zátiší se chodí na jistotu

Byznys menu
Čtěte více: restaurace | jídlo | gastronomie
  • Podnik skloubil indické a české menu.
  • Mezi hlavními jídly mají výsadní postavení jehněčí kotlety v bylinkové krustě.
  • Indické části menu vévodí masa pečená v tandooru.
jarvis_5909df10498ebdf0c77463c4.jpeg Restaurace V Zátiší Foto: Milan Bureš

Restaurace V Zátiší patří mezi největší legendy pražské gastronomické scény. Již čtvrt století je symbolem špičkové kvality prezentované v noblesním prostředí.

Do Zátiší se nechodí experimentovat, do Zátiší se chodí za jistotou. Příjemně konzervativní podnik sází na pravidelnou klientelu hostů, kteří vyžadují setrvale vysokou kvalitu, od gastronomie až po personál na place. Ostatně stávající manažer podniku Libor Pavlíček zde pracuje od roku 1993, a přestože má na starosti celý chod elegantního podniku, pokud má službu, i on obsluhuje hosty a fundovaně poradí třeba s výběrem vína, kterému se dlouhá léta věnuje.

Exkluzivní obsah pouze pro předplatitele.

Kupte si předplatné webu již za 199 Kč na měsíc.

Aktivace předplatného okamžitě a snadno ve 3 krocích • Přihlášení až na 5 zařízeních • Úplný obsah Ekonomu a Hospodářských novin

Předplatit

Libor Budinský
Přeposlat
Diskuse

Akcie pražské burzy jsou na tom nejlépe od krize. Optimistické jsou i předpovědi na příští rok

Velký přehled mezd: Nejvíc přidáno letos dostali řidiči nebo prodavačky. Nejrychleji rostou výplaty na Plzeňsku

Umění je dobrá životní pojistka, říká Mária Gálová, ředitelka české pobočky aukčního domu Dorotheum

Už není kde brát lidi. Firmy v Česku proto experimentují s roboty, investice se vrátí za 195 dní

Dubajská Airshow skončila, aerolinky si objednaly letadla za více než 100 miliard dolarů

reklama