reklama

Life

Stoprocentně čerstvý tatarský biftek: Namletí masa a servírování porce dělí půl minuty

Povídka na víkend od Michala Šandy: Kozel

Cože, crobliha? Mladý podnikatel připravuje křížence francouzského croissantu a amerického donutu

Moje víkendová cesta: Malaga, slunečný přístav ve španělské Andalusii

Víkendhaus: Rodinný dům působí zvenčí minimalisticky, uvnitř je ale promyšleně funkční

Kobliha jako mezinárodní pochoutka i politická zbraň: Vše, co jste o tomto sladkém pečivu chtěli vědět

Otevřeli jsme se komiksům, říká ředitelka nakladatelství Paseka Anna Rezková Horáčková

Zápisky protivného hosta: Malé bistro, o to větší sekaná. A spousta domácího pečiva v K mini

Sociální sítě Miloše Čermáka: Pět věcí, které bychom měli dělat, i když nám o nich tvrdili, že se dělat nemají

Chci víc než skvěle padnoucí oblek, říká zakladatel ambiciózní značky Emblemm

Zápisky protivného hosta: Česká višňovice získala stříbro ve světové soutěži lihovin v San Franciscu

Zápisky protivného hosta: Chorvatská restaurace v Praze hledá nové prostory. A na Vltavě kotví zmrzlinárna

Plánování rodičovství v Česku: Třetina žen chce otěhotnět až po třicítce, ukazuje průzkum

Mileniál na cestách: Střechu nad hlavou mění za kurz přípravy sushi

Panenka patří k nejkvalitnějšímu vepřovému masu. Zkuste ji s jarním chřestem

Indonésané přemalovali slum, teď se mu říká Duhová vesnice. Místní doufají, že přilákají turisty

Velká prodejní galerie českého designu otevřela v Praze: deelive chce přiblížit design lidem

Horníci nalezli v Brazílii obří smaragd vážící 360 kilogramů. Jeho cena přesahuje 10 miliard korun

Hájkovi podnikají se zmrzlinou 40 let: Dnes jsou přísady kvalitnější, říká spolumajitel rodinné cukrárny

reklama

Postavit energeticky soběstačné město chce především odvahu, říká architekt Ashok Bhalotra

Vinař Miroslav Volařík si ze svých cest přivezl exkluzivní vína, ale spálil se i s "patoky"

Když se cesta stane cílem: Ve Švýcarsku se vyplatí nepospíchat a vydat se vlakem do lesů a hor

Startupová soutěž The Venture vrcholí. České tyčinky z cvrččí mouky se v Americe utkají o milion dolarů