reklama

Téma: jídlo

Nebudeme-li svorní, zanikneme. Poselství Libuše je stále aktuální, říká ředitel Národního divadla

Tip na vánoční či silvestrovské občerstvení: Lososové chlebíčky s kaviárem na špejli

Vyzkoušeli jsme, jak chutnají špejle k obědu

Elikatesy: Banánů berte, kolik unesete. Upečte z nich třeba chleba nebo připravte zmrzlinu

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Jsem stále na startu, říká olympionik David Svoboda. S moderním pětibojem má velké plány

Zápisky protivného hosta

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Zápisky protivného hosta: Lanýže k jemné omáčce s vejcem i k zabijačkovým hodům

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

Když vymýšlím nové téma, představuji si, co by rád viděl obyčejný člověk, říká ředitel Galerie Tančící dům

Zápisky protivného hosta

Polévka z ocásku: Silný vývar, který překvapí křupavými oháňkovými knedlíčky

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Víme, kde v Praze dělají nejlepší kachnu se zelím. Nejlépe hodnocené jsou restaurace U Bansethů, U Kroka a U Modré kachničky

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

1 - 20 / 2748
reklama