reklama

Téma: gastronomie

Zápisky protivného hosta

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

Zápisky protivného hosta: Čestr čekají poslední dny. Své hosty se Ambiente chystá o masopustu řádně vykrmit

Zápisky protivného hosta: Provensálské jaro do Bellevue přivolá michelinský šéfkuchař

Jan Horký Master Chefem společnosti Compass Group v České republice a na Slovensku

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Sommeliéři na Jatkách slibují čtrnáct druhů přírodních vín. A zabijačkové maso

Exotické zimní novinky v salaterii Ugo: Grilovaný losos nebo kuře s mangem

Zápisky protivného hosta: Na jedné špejli losos, na druhé chlebíček

Zápisky protivného hosta: Café Rudolfinum otevřelo po rekonstrukci. Nabízí domácí sýry i med ze střešních včelínů

Sázka na skvostné chutě v Portfoliu: Zkuste pečené mušle svatého Jakuba

Zápisky protivného hosta: Startuje Chef Time Fest, škola vaření i duely šéfkuchařů. A česká gelaterie uspěla ve světě

Zápisky protivného hosta: Proměna lahůdkářství Jana Paukerta v moderní bistro. V čem navazuje na tradiční značku?

Reportáž: Jak chutná nejlepší jídlo světa? Kuchařskou olympiádu v Lyonu vyhrál americký šéfkuchař Mathew Peters

Sázka na zvěřinu v Hergetově Cihelně. Ochutnali jsme tatarák z jeleního masa

Zápisky protivného hosta: Kančí hřbet s topinamburem pro gourmety v prvorepublikové atmosféře Café Savoy

Zápisky protivného hosta: Na ruánskou kachnu do pražské La Gare. Nový šéfkuchař se učil v předních českých podnicích i v Austrálii

Komorní atmosféra v letňanském Blue Orange: Zkuste výtečná hovězí žebra s medem a chilli papričkami

Zápisky protivného hosta: Pivní lázeň ve středověkém sklepení. A Nemléko jedině k nesnídani?

Snídaně na míru: Na skotské vejce do Bistro'Os

1 - 20 / 1172
reklama