reklama

Téma: gastronomie

Šéfkuchař, majitel restaurace a hoteliér Pavel Pospíšil: Jedu si svůj styl

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Pocta české kuchyni v malostranské restauraci Pod Věží

Dubnové gastronomické festivaly: Asijská kuchyně na náplavce nebo hmyzí sushi

Zápisky protivného hosta: Čeští barmani hledají národní koktejl. Pomůžete?

Jeseter se zelím a olomoučtí šneci. Ochutnali jsme nové hravé menu v trojské Salabce

Zápisky protivného hosta: Nápadité Nenápadné bistro. Makový bagel si rozumí s rukolou i brusinkami

Týden po michelinech: Česká kuchyně v moderním pojetí nám pomohla k ocenění, věří manažer Esky

Zápisky protivného hosta: Smíchovskou náplavku obsadí přehlídka pojízdného občerstvení

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Zelené menu inspirované svatým Patrikem v Restaurantu Hradčany

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Rafinovaná hra velkých chutí v Mlýnci. Vyzkoušeli jsme grilovanou perličku nebo carpaccio z tuňáka

Zápisky protivného hosta: Prostě trhané maso. Majitelé burgrárny Hadog otevřeli v Praze americké bistro

Zápisky protivného hosta

Cafe Rudolfinum: Kavárna, kde sladí medem z vlastních úlů

Zápisky protivného hosta: V Praze otevřela první tibetská restaurace. Co nabízí?

Zápisky protivného hosta: Café & bistro SmetanaQ oživuje dům v Divadelní ulici, který poničil výbuch plynu

Zápisky protivného hosta

Ohnivý steak na vlastní zodpovědnost. Ochutnali jsme nejpálivější jídla v Chilli Pointu

1 - 20 / 1190
reklama