reklama

Téma: gastronomie

V kuchyni si i myju nádobí, říká michelinský šéfkuchař, jehož restaurace pojme jen 12 hostů

Ochutnali jsme střípky z království Jana Punčocháře

Podívejte se, jak v restauraci Tiskárna připravují španělského ptáčka

Zápisky protivného hosta: K Mincovně přibyla Tiskárna a na Žižkově zajděte pod Střechu

Šéfkuchařka "Kamu" Rundusová: V Asii jsem se učila vařit od domorodců

Vánoce po italsku: Kohoutí vývar a kuře s parmazánovou pěnou

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Fotorecept: Připravte si vanilkové rohlíčky, které se rozplývají. Na másle nešetřete a rohlíčky obalujte horké

Podívejte se, jak v Bistru Kaprova připravují královskou snídani

Sváteční gastronomie s francouzským nádechem: Kam zajít o Vánocích na sladké polínko, luxusní čokoládu nebo šneky

Místo legendárního knihkupectví v Kaprově ulici nastupuje noblesní bistro

Vlastní firmu založili díky rodinnému receptu na paštiky. Těch dnes manželé prodají tisíce měsíčně

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Je třeba odstranit mýtus, že vaření je o improvizaci

Maso zakázáno. Ochutnali jsme vegetariánskou kuchyni z Etnosvěta

Zápisky protivného hosta: V Brně servírují kachnu s heřmánkovou omáčkou, restaurace u Karlova mostu láká na jelena

Lovecká sezona vrcholí: Zkuste daňka s italským šmrncem a jelení kotlety v české úpravě

Třikrát svatomartinská husa: Šéfkuchaři radí kořenit badyánem, přidat kapustové listy nebo celerové pyré

Tousty po italsku? Patří na ně drůbeží játra a list šalvěje

Barmani se správnou chemií: Vyhráli startupovou soutěž, teď si otevřeli bar ve stylu laboratoře

Vyzkoušejte gurmánské Vánoce v italském stylu

1 - 20 / 1321
reklama