reklama

Téma: gastronomie

Zápisky protivného hosta

Krátkodobým trendům se vyhýbám, říká restauratér Tomáš Karpíšek. Podniky buduje s vizí nesmrtelnosti

Ivo Korčák nastoupil do Storyous na pozici Business Development Director

Na Perštýn se vrátila monarchie. Kuchyně nabízí novou podobu jídel z přelomu 19. a 20. století

Zápisky protivného hosta: La Loca představila zmrzlinu s příchutí rýže basmati. Med se v restauraci nabírá z pláství

Zlatá Praha v novém hávu. Kuchařský tým vsadil na české farmáře

Zápisky protivného hosta: Pohostinec Monarch potěší českou a rakousko-uherskou kuchyní

Podívejte se, jak v Pivovaru Národní připravují kuřecí prso se salátem

Costa Coffee v Česku loni utržilo 300 milionů korun. Chystá se rozšířit do všech krajských měst

Některé špičkové restaurace si pěstují vlastní zeleninu. Jiné zase piraně

Zápisky protivného hosta: Italské sendviče v bageterii končí, mexický fastfood chystá vegetariánský burger

Tam, kde se rodí Český lev a Mazaná liška. Pivovar Národní nabízí oázu v centru Prahy

Cyklistika, italská gastronomie a umění mezi horskými masivy. Jižní Tyrolsko má v létě co nabídnout

Zápisky protivného hosta: Na Letné otevřelo bistro se středomořskou kuchyní. Nabízí steaky i chobotnice

McDo­nald's rozšíří rozvážku jídel i do dalších zemí, spolupracovat bude s Uberem

Zápisky protivného hosta: Burgery, steaky, žebírka. Let’s Meat láká na masové variace

Zápisky protivného hosta: Dojem z výtečné polévky pokazil sendvič

Zápisky protivného hosta: Potštejnské pivo a domácí zákusky u Karlova mostu

Pocta severské gastronomii: Restaurace, ve které vědí, kde je sever

Zápisky protivného hosta: Restaurant Sova podává zmrzlinu z černého piva. Our cafe se spojilo s Divokými matkami

1 - 20 / 1244
reklama