reklama

Téma: gastronomie

Zápisky protivného hosta

Jarní hody: V Restaurantu Ungelt podávají chřest v polévce, pečený na másle i nasladko s jahodami

Kůzle, treska nebo humr? Navštívili jsme vyhlášenou Hliněnou baštu

Zápisky protivného hosta: Ze společného talíře chutná nejlépe. V restauraci La Loca se hosté o jídlo dělí

Zápisky protivného hosta: Když manželé vaří společně a do Česka přichází skandinávská gastronomie

Jak chutná škrtič farářů? V Coloseu ho zařadili mezi novinky letošního menu

Zápisky protivného hosta: Premier Mercato, paprsek italského slunce na Rohanském nábřeží

Mušle s hovězí oháňkou. Ochutnali jsme překvapivé kombinace z brněnské stálice Koishi

Nesmrtelný chlebíček. Pražské podniky sází na klasiku se šunkou a vejcem, ale i veganství

Za čínskou kuchyni se neschováváme, říká šéf bister Banh-mi-ba, do kterých investoval i Barta

Zápisky protivného hosta

V karlínské Šalandě jsme ochutnali to nejlepší z české hospody

Do pesta, pod maso či na chleba: Medvědí česnek je v plné síle. Jak ho připravují pražské restaurace?

Ambiente nahrazuje zavřený Čestr Kantýnou. Restaurace a řeznictví v jednom nabídne hotovky a maso na váhu

Zápisky protivného hosta

Hra pro všechny smysly v noblesním Bellevue: Jak chutná jedlá hlína a severská treska s bujabézou

Šéfkuchař, majitel restaurace a hoteliér Pavel Pospíšil: Jedu si svůj styl

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Pocta české kuchyni: Konfitované kachní stehno nebo zvěřinová paštika v malostranské restauraci Pod Věží

Dubnové gastronomické festivaly: Asijská kuchyně na náplavce nebo hmyzí sushi

1 - 20 / 1206
reklama