Důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace. Takové jsou dva hlavní pilíře kuchyně zkušeného šéfkuchaře Marka Fichtnera v restauraci Augustine, která je součástí luxusního malostranského hotelu.
Pokrmy v podání Marka Fichtnera představují zajímavou ukázku využití a propojení starých, často zapomenutých surovin s moderní, finediningovou gastronomií. Na jeho zimním menu se tak objevuje jalovcová majonéza, kdoule, rakytník či aronie, jejichž unikátní chutě krásně ladí především se zvěřinou.
Chcete číst dál?
Ještě na vás čeká 90 % článku.
S předplatným získáte
- Web Ekonom.cz bez reklam
- Možnost sdílet prémiový obsah zdarma (5 článků měsíčně)
- Možnost ukládat si články na později
Odesláním objednávky beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů, a souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami vydavatelství Economia, a.s.
Beru na vědomí, že budu dostávat obchodní sdělení, týkající se objednaných či obdobných produktů a služeb společnosti Economia, a.s. Odmítnout zasílání
Můžete si prohlédnout kompletní nabídku,
která obsahuje i tištěné vydání.
Pokud potřebujete poradit, napište nám, nebo zavolejte na +420 233 071 111
Pokud potřebujete poradit, napište nám,
nebo zavolejte na +420 233 071 111