reklama

Téma: tipy

Moje čtení: Ředitel nakladatelství Kalich Aleš Palán

Menu v italské La Casa Trattoria je poskládané, jako by jej sepsali první Češi, kteří si po pádu komunismu vyrazili pod stan do Bibione

Rozzlobené tapas. Víno Abad Dom Bueno svou poklidnou chutí a překvapivě silnou vůní skvěle doplňuje společné stolování

Moje čtení: Ředitel nakladatelství Academia Jiří Padevět

Pálenka měsíčního svitu. Poitín Mountain Strength od Glendalough Distilery je nebezpečné pít nejen za úplňku, stojí ale za ochutnání

Esej amerického historika Kevina McNamary: Proč Masaryk a jeho spolupracovníci uspěli

Esej francouzského historika Antoina Marèse: A co by bylo, kdyby Československo nevzniklo

Moje čtení: Šéfredaktor stanice Českého rozhlasu Vltava Petr Fischer

Psům do mých bolístek nic není

Historie na vlastní kůži. Po čem se poohlédnout v knihkupectvích při oslavách vzniku Československa? Komiks, memoáry i interaktivní publikace

Kryptoměny schovávám na horší časy, říká zakladatel a ředitel Signal Festivalu Martin Pošta

Zrádná pomoc slabé koruny aneb co měnový kurz investorovi dává a bere

News

Café Elektric je kavárna, bistro i večerní bar odkazující na 20. léta. Odlišuje se svým stylem i menu, za nímž stojí mladá šéfkuchařka

Pinot od moravského vinaře Springera zpočátku trochu kope a divočí. Když ho necháte pět let uležet, získáte klenot

Moje čtení: Umělecký ředitel Opery Národního divadla Petr Kofroň

Podruhé a líp? Nová restaurace šéfkuchaře Miroslava Kaliny vezme výsostně plebejské jídlo, jako je obyčejná klobása, a povýší ho na haute cuisine

Srdečný pozdrav z Gaskoňska. Armaňak Lafontan z roku 1989 chutná po pražených mandlích a reveňovém koláči, ve vůni jsou znát švestky a tabák

Moje čtení: Spisovatel a dramatik Pavel Kohout

The Mail Room je opravdové bistro ne kvůli módě. Kvalitou jednoduchých jídel se blíží fine diningu

1 - 20 / 1427
reklama