reklama

Šéf Applu Tim Cook: Učme se od Evropy, jak chránit soukromí

GDPR chaos: E-mailové schránky jsou přeplněné, firmy žádají souhlas i tam, kde ho nepotřebují

S GDPR přišel chaos: E-mailové schránky jsou přeplněné, firmy žádají o souhlas se zpracováním osobních údajů i tam, kde ho nepotřebují

Ochránit majetek, ale neporušit zákon

Kde končí právo a začíná vydírání

95 % lidí netuší, že ohrožují bezpečnost svých osobních údajů přihlašováním do veřejných WiFi sítí

Byznys s GDPR je pro právníky a IT firmy zlatý důl. Podle odhadů má trh velikost 25 miliard korun

Byznys s GDPR je pro právníky a IT firmy zlatý důl. Podle odhadů má trh s novými pravidly ochrany osobních údajů velikost 25 miliard korun

Rozhodnutí, které "neolajkujete"

Facebook vypustil na veřejnost soukromé příspěvky. Softwarová chyba se dotkla až 14 milionů uživatelů

GDPR: Česko zavalené souhlasy

Po zavedení GDPR se pro Evropany změnil přístup na americké weby. Některé jsou rychlejší a bez reklam, jiné si neotevřou vůbec

Většina Čechů netuší, co dělá lékař s jejich osobními údaji

Pražský magistrát dal osm milionů korun za konzultace ohledně GDPR. 4,5 milionu šlo jedné konkrétní firmě

Chceme vzdělávat, ne tvrdě trestat, říká šéfka Úřadu pro ochranu osobních údajů

Chceme vzdělávat, ne tvrdě trestat, říká šéfka Úřadu pro ochranu osobních údajů

Soukromí bude lépe chráněno, tvrdí Evropská unie. V Česku ale start GDPR provází problémy, firmy nejsou připraveny a stát zanedbal osvětu

Polemika: Je nová ochrana dat správný krok? ANO

Polemika: Je nová ochrana dat správná cesta? NE

Přehled GDPR: Nové nařízení přinese větší ochranu a přehled o vašich datech, pro firmy jako Googlu bude znamenat hrozbu obřích pokut

1 - 20 / 159
reklama