reklama

Téma: gastronomie

Za bohatou kolekcí kvalitního italského prosecca do Prosekárny

V jídle hledám pravdu, svět gastronomie je často hezká lež, tvrdí kuchař Hugo Hromas, který se ve svém oboru vrací ke kořenům

Mléčná kůzlata patří k ceněným delikatesám, nyní září na menu Hliněné bašty

Michelin zveřejnil jména nejlepších restaurací, v Praze má teď jeho "talíř" i Benjamin, Salabka a Levitate

Každý chce Michelina. I když občas zavře restauraci

Secesní jeskyně plná kulinárních pokladů

Most potřebuje nakopnout, jinak se utopí v nostalgii, říká restauratér Jan Hawelka. Na Ústecku buduje úspěšnou síť podniků

Minipivovar Dva kohouti spojil výjimečné osobnosti pivní scény. Stojí za ním sládek Matuška a expert na čepování Svoboda

Hvězdné války se vracejí do Bellevue. Těšte se na michelinské šéfkuchaře

Steak od Karlova mostu

Mytí aut v Norsku jí nevyšlo. Teď rozjíždí aplikaci, která propojuje brigádníky s restauracemi

Marc Delacroix je novým provozním ředitelem českého startupu Storyous

Nový trend v restauracích: Dva šéfkuchaři místo jednoho

Babiččina zahrada v Průhonicích sází na rodinnou pohodu, vůni chleba a bylinek

Firma Rockaway koupila podíl v provozovateli dočasných pop-up bister Manifesto. Společně chtějí otevřít další podobná centra v Česku a západní Evropě

Český zákazník je často štědřejší než cizinci, říkají majitelé restaurační skupiny Together, do které patří Sia nebo Bruxx

Nejen skvělá Belgie. Nový podnik v centru Prahy nabízí to nejlepší z malé země s velkým významem, i gastronomickým

Šéfkuchař Hotelu Akademie kouzlí se zapomenutými surovinami a páruje je s víny

Horský bufet nové generace: Akční stánkaři vyhlásili konec klobásám a tatrankám, v lese vaří jídlo pro sportovce

V malostranské Cihelně hosté vybírají jídla pro jarní menu

1 - 20 / 1501
reklama