reklama

Téma: gastronomie

V restauraci Mlýnec u Karlova mostu ukazují, jak by měla vypadat moderní česká kuchyně. Lehká, barevná, zábavná a chutná

Chybějící stránka menu Petra Holce: Neuč se, nauč se!

Bistro v Londýnské překvapuje v mnoha směrech. Zaujme kosmopolitní atmosférou i kreativními nápady

Hong Kong nejen ve výloze. Karlínské bistro nabízí nudle jako samet i originální interiér

Endorfiny Zdeňka Pohlreicha: Baseball je chytrá hra, "nordic cuisine" peklo. Jsem úspěšný a jsem na to pyšný, říká gastroguru

Moderní gastronomie v kulisách barokního sálu nabízí zážitek pro všechny smysly

V QQ Asian Kitchen nic nekomplikují ani nepřehánějí. Výsledkem je radost z jednoduše dokonalého jídla

Kapra mít nebudeme, často jím blbě, někdy se šíleně spletu, přiznává gurmán Maurer

Chybějící stránka menu Petra Holce: Ulice a la Michelin

Restaurace, které musíte navštívit

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Gastromapa Lukáše Hejlíka: Rodinné bistro v Nymburku nabízí úžasné lahůdky za skvělé ceny

Přírodovědec Petr Synek sbíral první lanýže s čelovkou na hlavě v italských lesích, dnes je dvorním dodavatelem předních českých restaurací

Chybějící stránka menu Petra Holce: Kašli na hvězdu, vař bůček

Místo, kde je večeře či oběd požitkem. V La Verandě sázejí na pozitivní emoce

Firmou roku je rožnovský výrobce Retigo. Své kuchyňské stroje dodává do restaurací s michelinskou hvězdou i školních jídelen v USA nebo Japonsku

V centru Prahy má vyrůst kulinářská tržnice Time Out. Gastronomický projekt by mohl vzniknout do tří let

Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Ve Strakonicích dělají jedinečné pokrmy

Bistru Kaprova obměna v kuchyni prospěla. Výsledkem spolupráce dua kuchařů Leštiny a Dostála je výborné, výrazně italské menu

Když je chuť na prvním místě

1 - 20 / 1474
reklama