reklama

Ochutnali jsme prvorepublikovou klasiku z pražské Tiskárny

Byznys menu
Čtěte více: restaurace | jídlo | gastronomie
  • Skvostný španělský ptáček soupeří s plněným jehněčím hrudím.
  • Za pozornost stojí i zadělávané telecí karbanátky, které jsou ochucené morkem a husími játry.
  • Na malý hlad poslouží hutná "zimní" hříbková polévka s kapustou či zastřené vejce s parmazánem a artyčoky.
jarvis_5a1ee08b498e08963aa5831b.jpeg Restaurace Tiskárna Foto: archiv restaurace Tiskárna - Ladislav Adámek

Šéfkuchař David Kalina prokázal svůj cit pro přípravu tradiční české kuchyně již v úspěšné restauraci Mincovna, a když dostal na starosti kuchyni v novém podniku Tiskárna v Jindřišské ulici (netradiční název koresponduje s tím, že se restaurace nachází v historickém objektu Státní tiskárny cenin), posunul laťku ještě o kousek výš.

Tip:

Chuťově překvapí taštičky z nudlového těsta plněné masem z hovězí oháňky a podávané s čokoládovou omáčkou.

Exkluzivní obsah pouze pro předplatitele.

Kupte si předplatné webu již za 99 Kč na měsíc.

Úplný obsah Ekonomu a Hospodářských novin • Přihlášení až na 5 zařízeních

Předplatit

Libor Budinský
Přeposlat
Diskuse

Neinvestovat do Amazonu a Googlu byla chyba, řekl miliardář Buffett. Ke kryptoměnám je ale stále kritický

Rozpočet státu skončil loni s druhým nejlepším výsledkem za 20 let. Pomáhá ekonomický růst a vyšší výběr daní

Ochráníme demokracii před falešnými zprávami, prohlásil Macron. Připraví zákon, který umožní soudům trestat šíření lží

Do desetitisíců schránek nechodí předplacené noviny, roznášková firma nemá dostatek lidí

Volkswagen v lednu prodal rekordní množství aut, jejich počet přesáhl půl milionu. Silně rostl v Číně a Německu

reklama