reklama

Ochutnali jsme moderní českou kuchyni z Le Grill

Byznys menu
Čtěte více: restaurace | jídlo | gastronomie
  • Podnik láká na moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo noblesní restaurace.
  • Z předkrmů stojí za zkoušku výtečný hovězí tatarák s marinovanou dýní.
  • Mezi dezerty překvapí mrkvový sorbet.
jarvis_59afff5f498e27ac674faab1.jpeg Restaurace Le Grill Foto: Čestmír Jíra

Působivé prostředí, vzorná obsluha i perfektní kuchyně. Restaurace hotelu The Grand Mark prezentuje jasnou vizi, jak by měla vypadat česká kuchyně 21. století.

Tip:

Vyzkoušejte oběd či večeři v prosklené zimní zahradě s nádherným výhledem do zelené scenérie vnitrobloku.

Moderně připravené pokrmy servírované v nádherném prostředí otevřené či zimní zahrady nebo v noblesní restauraci Le Grill. A to vše pod taktovkou talentovaného šéfkuchaře Ondřeje Korába, který sbíral cenné zkušenosti v několika michelinských restauracích a nyní má již tři roky na starosti restauraci Le Grill. Jeho schopnosti potvrdili i čeští gastronomičtí odborníci, neboť Koráb byl krátce po svém příchodu do Hybernské oceněn prestižním titulem Objev roku v renomované gastronomické soutěži Zlatý kuchař.

Exkluzivní obsah pouze pro předplatitele.

Kupte si předplatné webu již za 99 Kč na měsíc.

Úplný obsah Ekonomu a Hospodářských novin • Přihlášení až na 5 zařízeních

Předplatit

Libor Budinský
Přeposlat
Diskuse

Neinvestovat do Amazonu a Googlu byla chyba, řekl miliardář Buffett. Ke kryptoměnám je ale stále kritický

Rozpočet státu skončil loni s druhým nejlepším výsledkem za 20 let. Pomáhá ekonomický růst a vyšší výběr daní

Ochráníme demokracii před falešnými zprávami, prohlásil Macron. Připraví zákon, který umožní soudům trestat šíření lží

Do desetitisíců schránek nechodí předplacené noviny, roznášková firma nemá dostatek lidí

Volkswagen v lednu prodal rekordní množství aut, jejich počet přesáhl půl milionu. Silně rostl v Číně a Německu

reklama