reklama

Téma: Gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Design i na talíři a levandulové donuty

Zápisky protivného hosta: Rybí bistro a kozí sýr s grilovanými meruňkami

Zápisky protivného hosta: Bagety, chléb a dorty s vůní Francie

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Americké jižanské kuře, které připravují v Dejvicích

Zápisky protivného hosta: Letní těstoviny v Café Záhorský a Veganland počtvrté v Praze

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Roastbeef s vůní lesa a bubenečský Slamník v novém

Zápisky protivného hosta: Signature, luxusní restaurace na brněnské dálnici

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: "Škvarková" pomazánka bez sádla boduje na pražské Letné

Zápisky protivného hosta: Sushi až pod nos. V Nymburce otevřel nový bar s japonskými pochoutkami

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Steak s haluškami na talíři ve Vrchlabí zaskočí, ale rozhodně nezklame

Zápisky protivného hosta

1 - 20 / 120
reklama