reklama

Byznys > Podnikání

Na severu Moravy bodovali kompozity i kamnář z matfyzu

Manažerům nad padesát mnohdy chybí sebevědomí

Firmy HR digitalizují, ale zatím jen opatrně. Technologie se vyplatí hlavně firmám nad padesát zaměstnanců

Česko patří mezi nejvíce automatizované země na světě. Záchrana v podobě robotizace ale nepřijde přes noc, říkají podnikatelé

Včely krmím absintem, říká šéf největší české semenářské firmy

Když se orloj porouchá, všechno ostatní jde stranou

Musíte si uvědomit, že větší firmu sami neuřídíte

Šest rad, jak rozšířit své podnikání

Klíčem ke správné obraně proti kybernetickým útokům je rychlost

Osm rad Čechů ze Silicon Valley. Uspět v centru start-upů vyžaduje trpělivost a pokoru, vzkazují firmám

České start-upy se vydaly do San Franciska. Předvedou elektrický skateboard nebo rychlou výměnu baterií do elektromobilů

Živnostnice roku Královéhradecka vyrábí bezlepkové makronky, firma roku zaujala bronzovými sochami

Na docházku se klade větší důraz než na produktivitu. Konzultant Roman Urban tvrdí, že největší efektivita se skrývá v šesti hodinách práce

Muskovi zprvu nešlo o elektromobily. Chtěl ale vyrábět nejlepší auta na světě, říká český designér, který stál u rozjezdu Tesly

Muskovi zprvu nešlo o elektromobily. Chtěl ale vyrábět nejlepší auta na světě, říká český designér, který stál u rozjezdu Tesly

Hájek & Hájková vyrábí až 70 druhů zmrzlin. Letošním hitem je okurková a "bio", říká zmrzlinář

Startuje hlasování veřejnosti v soutěži TOP Odpovědná firma. Čtenáři mohou nominovat své favority

Z prodavačky se stala českou vládkyní slev. Marie Chytilová řídí Slevomat jako "Em" z bondovek

Podnikatelé mají poslední šanci přihlásit se do soutěže o nejlepší rodinnou firmu. Loni vyhrál výrobce dortů

Nomádství už není jen pro ajťáky. Na cestách pracují miliony lidí

Třetina lidí ve firmách jsou introverti. Ty si jich začínají všímat a hýčkat si je

Extrovert vidí zeměkouli v galaxii, introvert světadíly v detailech. Umět pracovat s typy osobností je důležité, tvrdí personalistka

Zaplať, nebo padni. Během pár hodin přišli podnikatelé o firmy, jež léta prosperovaly

Denně připravíme sedm tisíc jídel, říká šéf sítě kantýn a kuchař Filip Sajler. Pro firmy je jídelna konkurenční výhodou

Komentář: Lidé nejsou zdroje, ale poklad firem

1 - 25 / 999
reklama