reklama

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Gourmetguru
Čtěte více: Gourmetguru | jídlo | restaurace
  • Nový koncept restaurace home by Unic postavil šéfkuchař na české kuchyni inspirované přírodou.
  • Gourmetguru vyzkoušel osm hodin pečenou krkovici z kance s kořenovou zeleninou a oranžové víno ze Znojma.
  • V pražském obchodním centru otevřely nové pobočky čtyři restaurace s mezinárodní kuchyní.
Restaurace Unic Restaurace Unic Foto: Archiv restaurace

Rezerva naoranžovo

Čtyřhvězdičkový hotel Unic Prague v pražské Soukenické ulici otevřel restauraci v přízemí. Místní šéfkuchař Petr Šmrha začínal v plzeňském Hotelu Continental a v Praze vařil v hotelu Hilton Prague či Crowne Plaza. Nový koncept restaurace home by Unic postavil na české kuchyni inspirované přírodou. Host si může vybrat ze čtyř menu pojmenovaných podle původu použitých surovin jako Statek, Jezero a řeka, Les a louka nebo Zahrada.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé.

Děkujeme za vaši přízeň.

Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá.
Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Předplatit

gourmetguru
Přeposlat
Diskuse

Firmy hýří optimismem. Lidé nejsou, zaměstnavatelé přesto chtějí nabírat jako nikdy v historii

Ve Velké Chuchli se začíná přepřahat. Rodina developera Radovana Vítka patrně ovládne firmu, která v Praze organizuje dostihy

Jsem eurofederalista, ale šéf německé SPD Schulz mě nepotěšil. Uškodil myšlence evropské federace jako nikdo jiný, řekl Zeman

V Rakousku explodoval plynový terminál, výbuch zabil jednoho člověka. Itálie se chystá na stav nouze, cena plynu stoupá

Ať nám spisy k Čapímu hnízdu přinesou do sněmovny, na policii chodit nebudeme, usnesl se imunitní výbor

reklama