reklama

Nejlepší kuchaři, které neznáte: Hmyz na talíři není můj šálek kávy, říká Marek Šáda z Bellevue a Mlýnce

ego!
  • Jsou mladí a talentovaní.
  • Svou práci dělají s elánem a nadšením, mají smysl pro humor.
  • A především skvěle vaří.
jarvis_5953c030498e5f1ec096be4e.jpeg Marek Šáda Foto: Matej Slávik

Našeho experimentu se zúčastnilo 15 kuchařských es a jejich úkol byl jasný: prozradit trojici jmen současných gastronomických talentů do 35 let. Z rozmanité škály věku, stylu i oblasti působení  vzešlo sedm více či méně známých jmen. Na mladé kuchaře jsme "zaútočili" s otázkami, které možná nečekali.

Kdybyste se nestal kuchařem, čím byste byl?

Když jsem byl ještě kluk, měl jsem rád řidiče autobusů.

Které jídlo ve školní jídelně jste nesnášel a které naopak miloval?

Na nic vyloženě hrozného si nepamatuji.

Máte nějakou oblíbenou kuchařku?

Nejsem sběratel knížek a zastávám názor, že vše potřebné se dá najít na internetu. Koupil jsem si jen severskou kuchařku Fäviken od Magnuse Nilssona.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé.

Děkujeme za vaši přízeň.

Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá.
Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Předplatit

Barbora Pěničková
Přeposlat
Diskuse

Středoškoláci se budou učit, co firmy opravdu potřebují. Změna výuky se dotkne téměř každého druhého

Za internet z USA mohou Češi zaplatit jako za nové auto. Matky českých operátorů si přitom často účtují mnohem méně

Sílící koruně navzdory. Export míří k čtyřbilionovému rekordu, na euro už přechází i malé firmy

Čeští poslanci ve službách Kremlu. Vzniká hnutí odporu kolem Bendy, děsí se, kam až Moskva uvidí

Mugabe zatím odmítl rezignovat. Po jeho konci by ale Zimbabwe mohl vést tyran zvaný Krokodýl

reklama