reklama

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Gourmetguru
  • Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce 2016 rozsáhlou rekonstrukcí.
  • Od letošního února zde funguje restaurace a bistro Buvette, kam zamířil také Gourmetguru.
  • Českou "hospodu" vystřídalo elegantní prostředí a vůně francouzského Provence.
Farmářský salát s uzeným kachním prsem a ztraceným vejcem. Farmářský salát s uzeným kachním prsem a ztraceným vejcem. Foto: gourmetguru

Do znovuotevřeného podniku ve zrekonstruovaném hotelu Florenc naproti Hudebnímu divadlu Karlín se Gourmetguru chystal už nějakou dobu. Dozvěděl se totiž, že česká restaurace nižší cenové kategorie prošla zásadní proměnou a od února je oděná ve francouzském stylu.

Gourmetguru byl příjemně překvapen, když na něj místo cigaretového kouře a zelených ubrusů čekal luxusní interiér a vůně rozkvetlé levandule. V tu chvíli provozovatelům dokonce odpustil, že ještě tři minuty po půl dvanácté, tedy avizované době otevření, byly dveře restaurace Buvette stále zamčené.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé.

Děkujeme za vaši přízeň.

Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá.
Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Předplatit

gourmetguru
Přeposlat
Diskuse

Akcie pražské burzy jsou na tom nejlépe od krize. Optimistické jsou i předpovědi na příští rok

Velký přehled mezd: Nejvíc přidáno letos dostali řidiči nebo prodavačky. Nejrychleji rostou výplaty na Plzeňsku

Umění je dobrá životní pojistka, říká Mária Gálová, ředitelka české pobočky aukčního domu Dorotheum

Už není kde brát lidi. Firmy v Česku proto experimentují s roboty, investice se vrátí za 195 dní

Dubajská Airshow skončila, aerolinky si objednaly letadla za více než 100 miliard dolarů

reklama