reklama

Zápisky protivného hosta: Restaurace Buvette přinesla do Hotelu Florenc vůni levandule

Gourmetguru
  • Hotel Florenc v Křižíkově ulici prošel v roce 2016 rozsáhlou rekonstrukcí.
  • Od letošního února zde funguje restaurace a bistro Buvette, kam zamířil také Gourmetguru.
  • Českou "hospodu" vystřídalo elegantní prostředí a vůně francouzského Provence.
Farmářský salát s uzeným kachním prsem a ztraceným vejcem. Farmářský salát s uzeným kachním prsem a ztraceným vejcem. Foto: gourmetguru

Do znovuotevřeného podniku ve zrekonstruovaném hotelu Florenc naproti Hudebnímu divadlu Karlín se Gourmetguru chystal už nějakou dobu. Dozvěděl se totiž, že česká restaurace nižší cenové kategorie prošla zásadní proměnou a od února je oděná ve francouzském stylu.

Gourmetguru byl příjemně překvapen, když na něj místo cigaretového kouře a zelených ubrusů čekal luxusní interiér a vůně rozkvetlé levandule. V tu chvíli provozovatelům dokonce odpustil, že ještě tři minuty po půl dvanácté, tedy avizované době otevření, byly dveře restaurace Buvette stále zamčené.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé.

Děkujeme za vaši přízeň.

Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá.
Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Předplatit

gourmetguru
Přeposlat
Diskuse

Ve městě, kde Merkelová prožila své dětství, cítí k německé kancléřce respekt, ale rozhodně ne obdiv

Evropská komise zkoumá závadnost rumového aroma. Lihovarníci chystají změnu receptu tuzemáku

Trump vyhlásil bankovní blokádu KLDR. Obchod se Severní Koreou zakáže bankám i Čína

Investiční rating od Moody's sníží cenu, za kolik si CPI Property Group půjčuje, věří šéf firmy Němeček

Volný pohyb osob je bláznivý nápad, hřímal euroskeptik Farage na setkání příznivců Svobodných v Praze

reklama