reklama

Zápisky protivného hosta: Restaurace Zlatá Praha na střeše hotelu InterContinental obměnila interiér i menu

Gourmetguru
  • Na samém vrcholu pražského hotelu InterContinental sídlí restaurace Zlatá Praha.
  • Hostům nabízí výhled na panorama hlavního města, nově také zrekonstruovaný interiér a menu.
  • Současný gastronomický koncept nese název "Farm to Table" a podporuje lokální farmáře.
Panoramatická restaurace Zlatá Praha obměnila interiér i menu. Panoramatická restaurace Zlatá Praha obměnila interiér i menu. Foto: Archiv restaurace Zlatá Praha

Letos zjara se s rekonstrukcemi restaurací roztrhl pytel a Gourmetguru si toho nemohl nevšimnout. Kromě cukrárny Myšák nebo restaurace La Loca je příkladem také panoramatická restaurace Zlatá Praha v hotelu InterContinental, která vyměnila interiér i gastronomický koncept. Jídlo teď připravuje v duchu "Farm to Table", tedy "z farmy na stůl".

Zlatá Praha jde moderní cestou lokálních produktů, a podporuje tak malé české farmy, rybáře, zemědělce a zahradníky. Šéfkuchař Roman Dolejš a Chef de Cuisine Michal Voldřich Gourmetgurua ujistili, že suroviny vybírají osobně.

Pokračování tohoto článku si mohou přečíst jen předplatitelé.

Děkujeme za vaši přízeň.

Obsah starší než měsíc je součástí archivu a do článků zdarma se nepočítá.
Chcete číst bez omezení? Předplaťte si plný přístup.

Předplatit

gourmetguru
Přeposlat
Diskuse

Akcie pražské burzy jsou na tom nejlépe od krize. Optimistické jsou i předpovědi na příští rok

Velký přehled mezd: Nejvíc přidáno letos dostali řidiči nebo prodavačky. Nejrychleji rostou výplaty na Plzeňsku

Umění je dobrá životní pojistka, říká Mária Gálová, ředitelka české pobočky aukčního domu Dorotheum

Už není kde brát lidi. Firmy v Česku proto experimentují s roboty, investice se vrátí za 195 dní

Dubajská Airshow skončila, aerolinky si objednaly letadla za více než 100 miliard dolarů

reklama