Podívejte se, jak se dělá vepřové Presa Ibérica s lilkovým pyré Autor ▪ Petr Šoukal
Na začátku února odstartoval Monarch novou éru.
Oblíbený podnik na Perštýně se proměnil na první pražský "gastrobar", tedy podnik, kam se chodí na drinky, Cavu a tapas.
Gastrobar navštívil v rámci rubriky Byznys menu týdeník Ekonom.
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...
Hvězdný představitel vysoké gastronomie Španěloameričan José Andrés se svou neziskovkou World Central Kitchen už vařil pro lidi postižené zemětřesením na Haiti, hurikánem v Portoriku i válkou na Ukrajině. Organizace pomáhá i v Gaze, kde izraelská...