Šéfkuchař radí, jak na skvělý tatarák Autor ▪ Petr Šoukal
Kuchyně restaurace Augustine klade důraz na tradiční suroviny a jejich kreativní prezentace.
Nebojte se brzlíku, potěší výtečná zvěřina i exkluzivní rybí fondue.
Vegetariáni ocení rolky z červené řepy plněné lahodnou pěnou z kozího sýra.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...