Menu restaurace U Smrku v městečku Jeneč je poměrně obsáhlé a chvíli trvá, než se jím prokoušete až na konec.  Na jídelním lístku se tak střídají klasické české pokrmy s těmi mezinárodními. Pochutnat si tak můžete na jednoduchém candátovi na másle a kmínu či na divoké kachně plněné drůbežími játry se žampionovým přelivem.

Menu obsahuje i jídla asijské provenience. Dát si tak můžete výborné tygří krevety obalované v japonské mouce s pikantním dippem nebo masovou směs Tandoori.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se