reklama

Kašperk se připravuje na víkend plný burgerů. Na své si přijdou i vegetariáni

Byznys menu
Čtěte více: restaurace | jídlo | gastronomie
  • Čtyřhvězdičkový hotel v Kašperských Horách sází na komorní atmosféru, domácí prostředí a kvalitní služby.
  • Jedním z trumfů hotelu je poctivá kuchyně zkušeného šéfkuchaře Marcela Ondera.
  • Překvapí burger s ananasem i Big Boss s volským okem.
jarvis_59b9449a498e27acb91aec55.jpeg Restaurace hotelu Kašperk Foto: Matej Slávik

Pro všechny místní i turisty půjde o jeden z vrcholů letošní kulinární sezony na Šumavě. Vyhlášená restaurace hotelu Kašperk umístěná přímo na náměstí tohoto starobylého města připravila na víkend 23. a 24. září unikátní akci v podobě burgerového festivalu.

Z nabídky:

1. Bull burger, čedar, cibulová marmeláda, slanina

jarvis_59b9449b498e27acb91aec59.jpeg

2. Big boss burger, cibulová marmeláda, volské oko, čedar, slanina, chilli majonéza, portobello žampion

jarvis_59b9449b498e27acb91aec5d.jpeg

3. Burger s pancettou, čedar

4. Spice burger, modrý sýr, jalapeňos

5. Forest burger, portobello žampion, čedar, lanýžová majonéza, pečené jehličí, chorizo, chilli papričky, grilovaná paprika

6. Barbecue burger, klobáska, rajče, ananas, karamelizovaná cibule, barbecue majonéza

7. Vegetariánský burger s pečenou řepou, dýně, portobelo žampion

8. Dětský cheeseburger Kašperk s karamelizovanou cibulkou a majonézou

Maso z vlastní bourárny

Nejde však o náhodu, neboť šéfkuchař podniku Marcel Onder je vyučený řezník a má na starosti také vlastní bourárnu, kde zpracovává a staří hovězí maso v biokvalitě ze šumavských chovů. A protože má dlouholeté bohaté zkušenosti z Irska, jeho hlavním trumfem jsou právě steaky a burgery, připravované z 200 gramů syrového masa. Vedle vynikající chuti kvalitního hovězího masa bude největším zážitkem kreativní dochucení burgerů, v některých případech značně netradiční a překvapivé.

Exkluzivní obsah pouze pro předplatitele.

Kupte si předplatné webu již za 199 Kč na měsíc.

Aktivace předplatného okamžitě a snadno ve 3 krocích • Přihlášení až na 5 zařízeních • Úplný obsah Ekonomu a Hospodářských novin

Předplatit

Libor Budinský
Přeposlat
Diskuse

Koruna poprvé od konce intervencí prolomila hranici 25,50 za euro. Je nejsilnější od června 2013

Až 70 procent Čechů platí za tarify podpultové ceny. Jak získat výhodnější podmínky, ale operátoři tají

Elektroauta nebudou mít v roce 2030 ani pětinu trhu. Zato vodík může nastoupit rychle, tvrdí šéf Benziny

Berňáky kontrolují prodejce aut, kvůli DPH jim zadržují peníze. Úředníci naše podnikání nechápou, brání se obchodníci

Zahraniční výbor a místopředseda sněmovny za podporu Vondráčka. ANO s ČSSD oprašují partnerství

reklama