Sendviče a tousty u Libeňského mostu

Bistro s pekárnou Naše Toustárna oslaví v září druhé narozeniny. Gourmetguru se sem vydal za domácím toustovým chlebem, o kterém slyšel pochvalné zmínky. V holešovickém podniku ho však zaujalo také několik druhů bochníků, sladkého pečiva, plněných toustů a sendvičů.

Interiér Naší toustárny je zařízen ke kratšímu posezení, tomu odpovídá snídaňová a svačinová nabídka podniku. Tři kamarádi, kteří s gastronomickým provozem do té doby neměli zkušenosti, podnik vedou s důrazem na pekařinu a vlastní výrobu nabízených jídel. V Naší toustárně vznikají všechny tousty a sendviče, svačinky, limonády, ochucená máslíčka, saláty nebo smoothies.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se