Zaplatili jsme účet a nezapomněli se zmínit, že nám moc chutnalo. Jídlo i víno. Číšník s úsměvem odešel, obratem se však u stolu objevil jeho kolega. V ruce držel dva ubrousky a dvě vidličky. "Můžu vás ještě chvíli zdržet?" Překvapilo nás to. Ale proč ne? Z brněnské vinotéky Kohout na víně se nám stejně moc nechtělo.

Muž vysvětlil, že v kuchyni "tak trochu blbnou" a že vymysleli nový tataráček a zajímal by je náš názor. Stálo to za to! Voňavé naškrábané hovězí bylo na talíři elegantně prezentované se želatinou z kohoutího vývaru, s krutony a posypané nastrouhaným syrovým květákem. Delikátní, a hlavně zajímavé!

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se