Upgrade Hergetovy cihelny

Když před časem Gourmetguru naposledy zavítal do Hergetovy cihelny, tedy do podniku, který před dvanácti lety otevřel Nor Nils Jebens jako další ze svých pražských luxusních restaurací skupiny Kampa Group, zdálo se mu, že tahle adresa sice zůstává určitou jistotou, ale tak nějak přešlapuje na místě. O to větší měl radost, když k němu nyní tamtamy donesly zprávu, že se Cihelna zavírá, a to právě dnes, čeká ji totiž kompletní renovace. Přestavět by se měla kuchyně, bar a toalety, v prostoru vznikne nová vinotéka, vymění se nábytek a přibude několik míst pro hosty. Celé by to mělo být hotové před Velikonocemi a Gourmetguru docela vážně uvažuje o tom, že prolomí svůj zvyk a místo na terasu přijde posedět do nového interiéru.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se