reklama

Autor: gourmetguru

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Na Žižkově otevřela kroketerie. Domácí krokety tu plní sýrem nebo lososem

Zápisky protivného hosta: Ostravská Maryčka si zakládá na kávové kultuře. Podnik vznikl z bývalé hornické dílny

Zápisky protivného hosta: V ostravské Kavárně Daniel se čas zastavil za první republiky

Zápisky protivného hosta: Čeští barmani hledají národní koktejl. Pomůžete?

Zápisky protivného hosta: Nápadité Nenápadné bistro. Makový bagel si rozumí s rukolou i brusinkami

Jak se slaví svatý Patrik v Praze: Podávat se bude irské maso, drinky i pivo

Zápisky protivného hosta: Smíchovskou náplavku obsadí přehlídka pojízdného občerstvení

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Zelené menu inspirované svatým Patrikem v Restaurantu Hradčany

Zápisky protivného hosta: Donut Club se přestěhoval a představil slaný koblihový sendvič

Zápisky protivného hosta: Na Vltavě zakotvil Pivovar. Nabídne vlastní ležák i nejsilnější český speciál

Zápisky protivného hosta: Prostě trhané maso. Majitelé burgrárny Hadog otevřeli v Praze americké bistro

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: K desátému výročí Angelato připravilo "čajovou" zmrzlinu i nový interiér

Zápisky protivného hosta: V Praze otevřela první tibetská restaurace. Co nabízí?

Zápisky protivného hosta: Café & bistro SmetanaQ oživuje dům v Divadelní ulici, který poničil výbuch plynu

Zápisky protivného hosta: Jak se pije Chaplin? Bar, který neexistuje míchá divadelní drinky

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Čestr čekají poslední dny. Své hosty se Ambiente chystá o masopustu řádně vykrmit

1 - 20 / 51
reklama