reklama

Autor: gourmetguru

Zápisky protivného hosta: Michelinský šéfkuchař přijede hostovat do pražské restaurace a thajská kuchyně má v Praze svůj tuk-tuk

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Hledání podpory i prostoru. Skončí Kavárna, co hledá jméno a FreshCube?

Zápisky protivného hosta: Nejpálivější zmrzlinu na světě vyrobí pražský zmrzlinář. Kdo bude ambasadorem nové Grand Kitchen?

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Pivnice na poděbradské kolonádě a konopné pivo pod šumavskými kopci

Zápisky protivného hosta: Krkovice s kapkou jedlového oleje, oranžové víno a restaurační úroda v obchodním centru

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Beskydský gastrofestival s michelinským kuchařem a vinohradský Plečnik

Zápisky protivného hosta: Restaurace Mlýnec změní tvář, propojí se s přírodou a otevře kuchyni. Začíná také festival švýcarských chutí

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Cukrárna Myšák oprašuje legendární sacher, větrník i karamelový pohár

Zápisky protivného hosta: Pivo s vůní uzeného z loketského podhradí

Zápisky protivného hosta: Jak se peče ve Spižírně pod stropem z divokých rostlin

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Café de Paris otevřelo u Lennonovy zdi bistro. Brněnský Pavillon má nového šéfkuchaře

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Prohřátí organismu s pomocí celeru i švestek a izraelské bistro v Praze

Zápisky protivného hosta

Zápisky protivného hosta: Design i na talíři a levandulové donuty

1 - 20 / 145
reklama